Οι Imam Baildi κάνουν γενέθλια στο Μόναχο

Το φιλοθεάμον κοινό του Μονάχου θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει τους Imam Baildi σε μια συναυλία εορταστικού χαρακτήρα στις 15.10.2017 στο γνωστό πλέον Milla Club.

Οι Imam Baildi  φέτος κλείνουν 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα μουσικά πράγματα, έχοντας στη φαρέτρα τους 4 προσωπικούς δίσκουςσυνεργασίες με πολλά ξένα συγκροτήματα και πάνω από 500 εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2007, δύο αδέρφια, ο Ορέστης και Λύσανδρος Φαληρέας, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο και φρέσκο σχήμα, με στόχο να συνδυάσουν το παλιό με το καινούριο, την ελληνική με την ξένη μουσική. Επέλεξαν να διασκευάσουν κλασικά ελαφρά, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από διάφορες δεκαετίες και κατάφεραν να ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα νεανικά γκρουπς.

Η Σοφία Βέμπο, ο Μανώλης Χιώτης, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Γιώργος Μητσάκης κι ο Τάκης Σούκας έσμιξαν με μοντέρνους ήχους και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Τραγούδια όπως «Ακρογιαλιές Δειλινά», «Πόσο Λυπάμαι», «Πασατέμπος», «Δε Θέλω Πια Να Ξαναρθείς», «Μουρμούρα» κ.ά. έγιναν αμέσως επιτυχία και αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Οι Imam Baildi είναι μια μπάντα που συνεχίζει να παίζει και να πειραματίζεται με διάφορους ήχους, ρετρό, βαλκανικούς και μοντέρνους, ξεσηκώνοντας έτσι το κοινό σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση.

Εάν θέλετε, λοιπόν, κι εσείς να δείτε από κοντά το δημοφιλές συγκρότημα και να διασκεδάσετε με τους ξέφρενους ρυθμούς του, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας εδώ:

https://imambaildi.krikri-productions.com

http://tickets.krikri-productions.com

Είσοδος: 19:00  / Έναρξη: 20:00

Προσοχή! Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

 

Επικοινωνία:

KriKri Productions
Email: info@krikri-productions.com
Tel:  +49 (0)15780763057
http://www.krikri-productions.com

 

Medienpartner: JOPA News / DRACHME – Magazin für Philhellinismus und Menschenrechte

Χορηγός Επικοινωνίας: JOPA News / ΔΡΑΧΜΗ – Περιοδικό για το φιλελληνισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Κείμενο: Αντώνιος Ευθυμίου

Αρχισυνταξία: Ιωάννα Παναγιώτου Μάμαλη

Φωτογραφίες: Με την ευγενική παραχώρηση της KriKri Productions

Βίντεο: Sziget Festival, ImamBaildiVEVO